Praktijk Voetreflex - Wat is voetreflexologie?
Praktijk Voetreflex - Patty Jansen

 
Wat is voetreflexologie?
 
 
Al eeuwenlang wordt voetreflexzonetherapie over de hele wereld toegepast en de helende kracht ervan ervaren.
Uitgangspunt is om het lichaam zichzelf te laten genezen door het natuurlijke genezingsproces te bevorderen, hierdoor kan pijn worden verlicht.
Voetreflexzonetherapie kan de trigger hiertoe zijn.
Deze therapie werkt zeer helend en ontspannend. Door zachtjes druk uit te oefenen op specifieke reflexpunten op de handen en voeten wordt het lichaam opnieuw in balans gebracht. Elke reflexpunt correspondeert met een deel van het lichaam. Het bewerken van deze reflexpunten stimuleert de zenuwuiteinden en de bloedsomloop.
Voetbehandelingen zijn de effectiefste vorm van reflexologie, om vele ongemakken te verlichten en vaak te laten verdwijnen.
  
Bij de volgende klachten geeft voetreflexzonetherapie verlichting en regelmatig verdwijnen klachten helemaal: hoofdpijnen, rsi-klachten, 
rug - nek- en schouderklachten, slapeloosheid, maagklachten, opgeblazen gevoel, obstipatie, darmklachten, klachten in het been en de voet, verstoppingen in de holtes en de darmen, opvliegers en andere overgangsklachten, rusteloosheid, stress gerelateerde klachten, burn- out, vermoeidheid, teveel om op te noemen.

Ook kinderen hebben baat bij voetreflexzonetherapie.
HSP (hooggevoeligheid) , ADHD en dyslexie klachten kunnen
behandeld worden, zodat men meer gegrond is en makkelijker hiermee om kan gaan.
Reflexogie behandelt de hele mens en niet alleen het lokale verschijnsel. Het is een natuurgeneeskundige behandeling en een volkomen veilige therapie.
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint